Servicii

As Industrial este liderul pe piata de rulmenti din Romania, incluzand configuratii standard de rulmenti industriali radiali, liniari, cu bile sau auto. Oferta noastra de servicii este complementara ofertei de produse si in general urmarim solutionarea nevoilor in cel mai scurt timp si cresterea satisfactiei si profitului clientilor nostri. Indiferent de tipul sau modelul de rulmenti de care aveti nevoie pentur utilajul dumneavoastra, noi va putem ajuta! Aici gasiti catalogul complet de rulmenti iar consultantii nostri va pot ajuta oricand aveti nevoie de un sfat sau o recomandare. Pentru a usura si mai mult achizita dumneavoastra in ceea ce priveste rulmentii, va punem la dispozitie, pentru fiecare tip de rulment, un tabel ce contine toate modele disponibile. Gasiti rapid un rulment sau un ansamblu, cautand dupa seria rulmentului respectiv! Punem la dispozitia partenerilor nostri de afaceri si servicii de reconditionare si reparare a rulmentilor precum si servicii de fiabilitate si instruire.

Comercializare

Comercializam toata gama de rulmenti industriali, in special brandurile: URB, GPZ, MPZ, ZKL, FLT, SKF, FAG, INA, TIMKEN, KOYO dar si articulatii sferice, bucsi de montaj, bucsi de extragere si simeringuri. Suntem capabili sa oferim partenerilor de afaceri orice tip de rulment, de orice dimensiune si destinat oricarei aplicatii din domeniul industrial in cel mai scurt timp.

Distributie

La As Industrial beneficiati de disponibilitatea produselor si pretul lor in cel mai scurt timp telefonic sau online.

In functie de valoarea marfii transportul este inclus in pret si este efectuat in cel mai scurt timp catre orice locatie din Romania.

Transportul este asigurat de catre mijloacele de transport proprii sau prin servicii de curierat rapid.

Asiguram o livrare imediata clientilor nostri prin transport intern sau prin serviciul de curierat.

Pana in prezent am asigurat o livrare imediata pentru cel putin 80% din solicitarile clientilor nostri.